Jacob Jensen Design

Enkelt og stilfuldt design luner på kolde dage. Design og funktionalitet er vigtige i moderne brændeovne.

Heta A/S har i samarbejde med det verdensberømte danske designfirma, Jacob Jensen Design, udviklet to brændeovns-modeller, som ikke alene lever op til de tekniske krav, men også sætter lækkert design i centrum.

Med Heta Vision og Heta View bliver den hyggelige oplevelse af levende ild rammet ind i et stilrent og enkelt design, der er skabt efter skandinaviske traditioner.

Gennem de senere år er vores hjem og den måde, vi indretter os på, bleveten væsentlig faktor for vores velvære, når vi kommer hjem efter en travl arbejdsdag.

Mens brugerne tidligere har set mere på brændeovnens praktiske end æstetiskbetydning, får designet en stadig større betydning. Heta A/S fokuserer derfor stærkere på design af brændeovne for den skal, på lige fod med et hvilketsom helst andet møbel i vores hjem, være både funktionel og smuk.

Den gammeldags kakkelovnsstil med krummelurer og andre udsmykninger er i Heta Vision og Heta View erstattet af stilrene linier, som passer ind i moderne hjem.

Forestil dig en brændeovn brugt som en spændende og levende skulptur placeret centralt i stuen! Brændeovnene design by Jacob Jensen bliver aldrig kedelige at se på – også selvom de ikke er fulde af knitrende ild.

En brændeovn skal falde smukt ind i sine omgivelser og passe ind i boligens stil.

(Klik på billederne for at se informationer om den ønskede model)

Heta Vision I

Heta Vision II&III

Heta View